Camerabewaking

Waarom camerabewaking?

U heeft uw bedrijf verlaten maar wil weten wat er zich tijdens uw afwezigheid allemaal afspeelt? Dan kiest u voor een professioneel geplaatst camerabewakingssysteem met hoogwaardige camera’s die voor u een oogje in het zeil houden. Met 275 inbraken per dag  in België zijn beveiligingscamera’s dan ook geen overbodige luxe.

Door de permanente bewaking van uw pand voelen u, uw naasten en uw medewerkers zich gegarandeerd weer veilig. Het hebben van een camerasysteem heeft een afschrikkend effect op criminelen en is onmisbaar bij de snelle identificatie wanneer er zich toch een incident voordoet.

Investeringen in beveiliging zijn bovendien 120% fiscaal aftrekbaar, dit belastingvoordeel wordt bekomen in het jaar waarin u de investering heeft uitgevoerd.

Onze serversystemen

Onze serversystemen zorgen voor de opslag van de beelden zodat u deze ten alle tijden kan consulteren. Door onze nauwe samenwerking met Dell kunnen wij u dan ook kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen voor wat betreft de werking van deze systemen. Dell is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in de serversector en streeft dezelfde waarden na als Be Secure.

Camerabewaking op uw event?

Naast permanente installaties bieden wij ook de verhuur van camerabewaking aan zodat u de veiligheid van uw evenement kan garanderen. Wij doen de volledige installatie en configuratie voor u. Zo kan u zich concentreren op het evenement zelf. Wij blijven dan ook 24/7 beschikbaar om alles in goede banen te leiden.

Standaard pakketten voor camerabewaking:

Om voor ieder budget de juiste oplossing te kunnen bieden hebben wij voor u reeds een aantal pakketten samengesteld. Dit maakt het gemakkelijker om een goede keuze te maken die perfect aansluit bij uw noden. Deze pakketten zijn uiteraard aanpasbaar in overleg met een van onze medewerkers.

 

Oplossingen op maat:

Sluiten deze pakketten niet aan bij wat u zoekt? Dan komen wij graag langs om met u een systeem op maat uit te werken. Wij bieden zowel voor camerabewaking, toegangscontrole en zelfs inbraakbeveiliging verschillende platvormen aan die stuk voor stuk met elkaar integreerbaar zijn. Indien u een afspraak wenst aarzel dan niet om contact op te nemen via onze contactpagina, of telefonisch op het nummer +32 (0)52 50 92 80.