Contacteer ons

Beveiliging voor uw huis nodig? BE SECURE staat voor u klaar

Wenst u uw huis te beschermen tegen inbraak, vandalisme, brand en andere gevaren? Met een alarmsysteem op maat van uw woning kunt u op beide oren slapen. Is er reeds bekabeling aanwezig? Of wenst u draadloze beveiliging van uw huis? Hoeveel ruimtes wilt u beveiligen? Onze experts zoeken samen met u naar de perfecte oplossing, inclusief advies op maat. Kiezen voor BE SECURE, da’s kiezen voor vakmanschap, ervaring en kwaliteit op maat. Vraag nu uw offerte aan met behulp van onze tool.

alarmsysteem laten plaatsen
alarmsysteem op maat

Van eerste analyse tot jaarlijks onderhoud

Kiest u voor een alarmsysteem bij BE SECURE, dan voeren we eerst een gedetailleerde risicoanalyse uit. Uw locatie, budget en wensen worden daarbij in rekening gebracht.

Het resultaat? Een zinvolle combinatie van bewegingssensoren, magneetcontacten, sirenes en melders.

Tot ons productassortiment voor beveiliging van uw huis behoren de systemen van Ajax, Vanderbilt en Risco: elk met zijn eigen specifieke eigenschappen om te beantwoorden aan specifieke behoeften. Als installatiepartner helpen we u graag met de keuze van het meest geschikte systeem. Hebt u een nieuwbouwwoning, dan kunt u de bekabeling tijdig inplannen. Is uw woning al afgewerkt? Dan voorzien we graag een draadloos of gedeeltelijk draadloos systeem.

Op uw beveiligingssysteem wilt u kunnen rekenen, zonder zorgen. Tijdens een (verplicht) jaarlijks onderhoud reinigen we alle detectoren, vervangen we batterijen en testen we elk onderdeel van uw systeem. Wilt u dag en nacht, het hele jaar door, op snelle interventie kunnen rekenen? Vraag dan zeker meer informatie i.v.m. onze onderhoudscontracten op maat.

huis beveiligen

BE SECURE: uw partner voor een alarmsysteem voor uw woning

Als u een waterdicht alarmsysteem voor uw woning zoekt, bent u bij BE SECURE aan het juiste adres. Wij begeleiden u stap voor stap: van het eerste contact tot de installatie van de beveiliging van uw huis. Naast beveiligingssystemen op maat kunt u ook op ons rekenen als u een videofoon wilt laten plaatsen, toegangscontrole op maat nodig hebt of op zoek bent naar een installateur van camerabewaking voor uw bedrijf of winkelpand. Meer info nodig? Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

huis beveiligen

Neem contact op met BE SECURE

    *Deze volgende velden zijn verplicht

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
    Ik ga akkoord met de gegevensverwerking
    Privacy voorkeuren
    Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.