Contacteer ons
Build & Design
Voel u veilig.
Altijd en overal.
Ontdek hoe onze camerabeveiliging uw woning beter beveiligt.
Build & Design
Voel u veilig.
Altijd en overal.
Ontdek hoe onze camerabeveiliging uw woning beter beveiligt.
Build & Design
Voel u veilig.
Altijd en overal.
Ontdek hoe onze camerabeveiliging uw woning beter beveiligt.

Ontdek hoe onze camerabewaking en alarmsystemen uw woning beter beveiligen

Camerabewaking

Haal beveiliging in huis met een klein, prachtig staaltje techniek!

Inbraakdetectie

Omring uw huis met slimme beveiliging en weer criminelen.

Bekijk uw woning in realtime, overal.

Een slim, geïntegreerd bewakingssysteem met camera’s, detectoren, sirenes en andere vormen van inbraakpreventie is de ideale veiligheidslaag voor uw woning.

Moeilijk om te beslissen?
Vraag uw gratis demo aan.

Nog niet zeker wat de mogelijkheden zijn voor uw woning, of hoe u beveiliging het best aanpakt? We komen graag langs voor een demonstratie en analyse op maat van uw woning.

Met Be Secure mist u niets meer

Beveilig uw woning: ook vanop afstand. Met gedetailleerde meldingen, haarscherpe beelden en precieze detectie. Een waterdicht en in realtime op te volgen alarmsysteem, mét gebruik van onze dienst naverkoop: ook zonder maandelijks abonnement!

Inbraakdetectie en camerabewaking

Bewegings-, en trillingssensoren detecteren indringers nog voor ze hun slag slaan.

Persoonsherkenning

Slimme camera’s met hoge resolutie bieden een haarscherp beeld voor maximale herkenning.

Flexibele opties

Een draadloos systeem? Uw poort sturen? Sturen van verlichting? Be Secure zorgt voor een beveiligingssysteem op maat.

Uitgebreide meldingen

Weet meteen het wat, waar en andere details bij elke detectie, ook vanop afstand.

Een intakegesprek?
Da’s zo geregeld.

In een eerste gesprek bespreken we de juiste behoeftes aan de hand van een aantal gerichte vragen door onze adviseur. Deze vragen worden opgemaakt a.d.h.v. van jullie huidige situatie en de wensen die worden uitgesproken.

Eens de behoeften duidelijk zijn samengevat zal onze veiligheidsadviseur een veiligheidsplan opmaken die van toepassing is op jullie situatie. Eenmaal het veiligheidsplan werd opgemaakt licht onze veiligheidsadviseur zijn expertise toe.

Onze veiligheidsadviseur zal aan de hand van het opgemaakte veiligheidsplan zijn expertise meegeven. Voor het meegeven van deze expertise baseren we ons uit onze ervaring als veiligheidsonderneming en ook op de laatste markttrend. Een demonstratie wordt gegeven van de aangeraden materialen.

Aan de hand van informatie uit voorgaande analyses en besluiten zal vervolgens een offerte kunnen worden opgemaakt. Onze offerte is een op maat gemaakte offerte dat de behoeften van de klant reflecteert.

Eenmaal er tot een onderling akkoord gekomen is, zal uw installatie worden ingepland. Onze gecertifieerde en getrainde techniekers zullen uw installatie op een afgesproken datum komen installeren en indienststellen. Wij voorzien een duidelijke training om het geïnstalleerde veiligheidssysteem te kunnen gebruiken.

Onze helpdesk staat garant voor een goeie opvolging van uw installatie. We zijn steeds beschikbaar en sturen indien nodig onze techniekers ter plaatse om u te ontzorgen van eventuele problemen.

Vraag uw intakegesprek aan

Veelgestelde vragen

Pas op voor maandelijkse abonnementen! Ben ik verplicht een abonnement te betalen op mijn alarmsysteem?

Neen, een abonnement is niet verplicht. Het gebruik van onze applicaties en dienst na verkoop kan zonder het afsluiten van een maandelijks contract. Het afsluiten van een servicecontract of aansluiting met een erkende meldkamer is een vrije keuze.

Waarom is het belangrijk om mijn woning of bedrijf uit te rusten met een alarmsysteem?

Elke 10 minuten is er in België een inbraak. Een alarmsysteem beschermt op verschillende vlakken:

  • Het schrikt ongewenste bezoekers af
  • Indien er toch wordt ingebroken, zorgen luide sirenes voor een tweede afschrikeffect
  • Met een melding op uw smartphone bent u onmiddellijk op de hoogte van een (potentiële) inbraak
  • Via een erkende meldkamer kan de politie snel verwittigd worden en ingrijpen

Is de 6% btw-regel van toepassing?

Wanneer uw woning ouder is dan 10 jaar, geniet u op uw offerte van een verlaagd btw-tarief aan 6%.

Wanneer kies ik een bekabeld systeem of een draadloos systeem?

Een draadloos systeem is eenvoudig te installeren aangezien er geen kabels verreist zijn. Wanneer u een nieuwe woning of kantoor bouwt kunt u de bekabeling reeds voorzien tijdens de bouw. Onze veiligheidsadviseur dient tijdig gecontacteerd te worden om kabels tijdens de bouwfase op een correcte manier te voorzien. Dankzij een bekabeld systeem kunnen er nog meer op een betrouwbare manier koppelingen gemaakt worden met bestaande systemen zoals domotica, poorten, parlofonen, camera’s etc.

Dien ik mijn camera’s aan te geven?

Het aangeven van uw camera’s is verplicht door het ministerie van binnenlandse zaken. Onze veiligheidsadviseur zal u hierin begeleiden. Meer info

Kan ik mijn inbraaksysteem uitbreiden met branddetectoren?

Ja. Een brandalarm verwittigt u onmiddellijk via uw smartphone. Indien u een meldkamercontract hebt, kunnen hulpdiensten overigens nog sneller ter plaatste ingrijpen.

Dien ik mijn alarmsysteem bij een erkende onderneming te kopen?

Hoewel het niet verplicht is, raden we sterk aan om dat wel te doen. Onze adviseurs zijn getraind, gecertificeerd en kunnen met hun jarenlange ervaring een oplossing aanbieden die perfect aansluit op uw veiligheidsbehoeften – met een kwalitatief systeem waar u zich veilig bij blijft voelen.

Nog vragen? Neem contact op

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.