Contacteer ons

BE SECURE, dat is ultiem gebruiksgemak voor elk beveiligingsprobleem.

Waarom kiezen voor BE SECURE

Kiezen voor BE SECURE, da’s kiezen voor betrouwbare, gecertificeerde vakmensen met een passie voor beveiliging.

Elk project, groot of klein, volgen we met u op van concept tot oplevering.

En dat doen we volledig op maat. Dankzij ons uitgebreid gamma en expertise hebt u altijd de perfecte beveiliging.

10 jaar ervaring

Beveiligingexpert wordt u niet zomaar. Al meer dan 10 jaar bouwde zaakvoerder Pieter Van Overwalle zijn ervaring en expertise uit. In 2013 startte hij zijn eigen zaak.

Service na verkoop

Goede beveiliging is continu. Kiezen voor BE SECURE is kiezen voor een uitstekende service: voor, tijdens en na verkoop. We luisteren met volle overgave – en zorgen dat u zich veilig voelt. Altijd.

Vrijblijvend advies

U wilt weten wat kan, securitygewijs? Vraag het ons. Wij analyseren uw bedrijf of woning en stellen u een oplossing op maat voor. Volledig vrijblijvend.

Onze oplossingen

Door de jaren heen heeft BE SECURE zich gespecialiseerd in 4 domeinen:

Bedrijven

Voor een beveiligingsoplossing op maat van uw bedrijf helpt BE SECURE u stap voor stap. We bekijken de operationele scope van uw bedrijf en komen samen tot een complete oplossing. Zowel ons interventieteam als onze meldkamer staat 24/7 voor u paraat. Ontdek uw oplossing!

Particulieren

Heeft uw woning nood aan een waterdichte beveiliging? Of het nu voor een appartement of huis is, draadloos of bekabeld: BE SECURE creëert een oplossing die perfect aanleunt bij uw situatie. Ontdek uw oplossing! 

Onze producten

Voor een optimale beveiliging van uw bedrijf of woning, werken we met een combinatie van systemen: van bewakingscamera’s tot bewegingssensoren en meer.

Camerabewaking

Alarmsystemen

Toegangscontrole

Intercom

6 redenen om te kiezen voor BE SECURE

Sinds 2013 een hecht team met passie voor beveiliging
Betrouwbaar, gecertificeerd en 100% op maat
Goede begeleiding van eerste contact tot oplevering
24/7 topservice met stipte interventiedienst na verkoop
Ervaren techniekers met de juiste kennis en nauwkeurigheid
Kwaliteit en esthetiek staan bovenaan, altijd op maat van de klant

Onze realisaties

Welke bedrijven en woningen we al beveiligd hebben? Neem hier een kijkje in ons portfolio.

Wat zeggen onze klanten?

Beveiligingssystemen op maat nodig? BE SECURE staat voor u klaar

Wilt u uw woning of bedrijf voorzien van de nodige beveiligingssystemen op maat? Met meer dan 10 jaar ervaring in de beveiligingssector is BE SECURE dé partner die u zoekt. Elk project, zowel voor particulieren als voor bedrijven, volgen we zorgvuldig op van concept tot finale oplevering. Kwaliteit en esthetiek staan bij ons steeds voorop. Wie kiest voor BE SECURE, kiest voor betrouwbare, ervaren vakmensen met een diepe passie voor beveiliging. Aarzel niet en ontdek vandaag nog uw oplossing op maat.

Maatwerk met een passie voor beveiliging

Bij BE SECURE gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw beveiligingsprobleem: van camerabewaking tot inbraakbeveiliging, toegangscontrole en intercomsystemen. Wij creëren een beveiligingsoplossing op maat van uw bedrijf of woning. Goede beveiliging stopt niet bij de installatie. Bij BE SECURE mag u rekenen op een voortreffelijke service: voor, tijdens en na verkoop. Met de nodige kennis en nauwkeurigheid zorgen onze ervaren techniekers voor al uw beveiligingssystemen, steeds op maat van uw project.

Reken op BE SECURE voor al uw beveiligingsoplossingen

Hebt u nood aan beveiligingssystemen op maat van uw bedrijf of woning? Dankzij jarenlange expertise en een passie voor beveiliging is BE SECURE de geschikte partner voor al uw beveiligingsoplossingen. Wilt u een prijsofferte voor uw oplossing op maat? Bereken uw prijs aan de hand van onze tool. Hebt u een vraag over een van onze producten? Of wenst u graag een woordje extra uitleg over onze diensten? Neem gerust contact op met ons via het contactformulier of bel ons op 052 50 92 80.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.