Een veiliger gevoel thuis

Be Secure

Ontmoet Be Secure – al 10 jaar installateur voor
alarm- & camerabewaking

Contacteer ons

Een compleet alarmsysteem

zonder abonnementskosten

Bij Be Secure geven we de voorkeur aan het subtiele en strakke design van Ajax Systems. Dankzij hun uitgebreide assortiment is er veel mogelijk op het gebied van inbraakbeveiliging.

SIRENE’S

ROOKMELDERS

BEWEGINGSDETECTOREN

MAGNEETCONTACTEN

CAMERA’S

Hoe ziet ons alarmsysteem eruit?

In jouw huis installeren we een centrale hub waaraan alle contacten, detectoren en sirenes zijn gekoppeld. Het volledige systeem wordt eenvoudig bediend via een handige app.

 We ontwerpen en configureren het systeem volledig op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Ook als je later extra elementen wilt toevoegen, zijn deze heel eenvoudig te koppelen aan jouw bestaande Ajax-systeem. Bovendien zijn er geen abonnementskosten.

 • beheer via eenvoudige app
 • Modern en tijdloos design
 • Beveiliging binnen– en buitenshuis
 • Draadloos of bekabeld
 • Uitbreidbaar met camera’s
 • ook met rook– en waterdetectoren
 • Negeert huisdieren
Vraag demo aan

over ons

In het huis installeren we een centrale hub waaraan alle magneetcontacten, bewegingsdetectoren, branddetectoren en sirenes gekoppeld zijn. Het volledige systeem wordt eenvoudig bestuurd vanuit de app.

Be Secure is een modern bedrijf met ervaren professionals. Jarenlange ervaring en een sterke passie voor alles rond beveiliging.

Ontdek het team

Het team van BE Secure heeft prachtig werk geleverd bij mij en doet dat nog steeds: vlotte persoonlijke communicatie, ook via e-mail, eerlijke prijsafspraken, heel nette installatie met oog voor elk detail. Het internet wemelt van allerlei camerasystemen, maar dat ik uiteindelijk in zee ging met BE Secure … dat heb ik mij nog geen seconde beklaagd. Een grote proficiat aan het ganse team, jullie zijn op en top professioneel.

M. Verhaeghe

Zeer professioneel geplaatst zeer tevreden van voor een zeer goede prijs kiefer de plaatser is top netjes opgekuist en alle lege doosjes meegenomen niets te veel als je iets vraagt,systeem werkt na test perfekt ,kan alles via de smartphone bedienen een aanrader voel me een stuk veiliger.

R. Schepens

De beste huisbewaking !
Onze camerabewaking van Be-Secure werkt echt goed. Zo zijn we altijd en overal op de hoogte van de veiligheid in ons huis. Het maakt niet uit of het dag of nacht is. Onze camera doet onder alle omstandigheden zijn werk. dank aan Be-Secure voor de vlotte service en goede prijs-kwaliteitverhouding.

M. Descheemaeker
Ontdek wat andere klanten zeggen

Contacteer ons  Informatie

  FAQ

  Neen, een abonnement is niet verplicht. Het gebruik van onze applicaties en dienst na verkoop kan zonder het afsluiten van een maandelijks contract. Het afsluiten van een servicecontract of aansluiting met een erkende meldkamer is een vrije keuze.

  Wanneer uw woning ouder is dan 10 jaar, geniet u op uw offerte van een verlaagd btw-tarief aan 6%.

  Een alarmsysteem schrikt potentiële inbrekers af en als ze toch binnenkomen, vertrekken ze meestal snel door het luide alarm. Dit zorgt voor een groter veiligheidsgevoel: je kunt gerust slapen, want je weet dat het alarm je waarschuwt bij een inbraak. Ook als je thuiskomt, weet je dat er niet is ingebroken, anders had je een melding gekregen. Kortom, een alarmsysteem biedt bescherming en gemoedsrust.

  Het aangeven van uw camera’s is verplicht door het ministerie van binnenlandse zaken. Onze veiligheidsadviseur zal u hierin begeleiden.
  Ja. Een brandalarm verwittigt u onmiddellijk via uw smartphone. Indien u een meldkamercontract hebt, kunnen hulpdiensten overigens nog sneller ter plaatste ingrijpen.
  Hoewel het niet verplicht is, raden we sterk aan om dat wel te doen. Onze adviseurs zijn getraind, gecertificeerd en kunnen met hun jarenlange ervaring een oplossing aanbieden die perfect aansluit op uw veiligheidsbehoeften – met een kwalitatief systeem waar u zich veilig bij blijft voelen.

  We zijn actief in Gent, Laarne, Antwerpen, Wetteren, Merelbeke, Berlare, Destelbergen, Melle, Lede, Aalst, Kortrijk, Brugge, Mariakerke, Evergem, Zelzate, De Pinte, Sint-Martens-Latem, Nevele, Drongen, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Lochristi, Kalken, Beervelde, Oostakker, Wondelgem, Lievegem, Aalst, Erpe-Mere, Dendermonde, Zele, Sint-Niklaas, Zottegem, Gavere, Nazareth, Oudenaarde en Eeklo.

  Vergund als onderneming voor alarm- en camerasystemen – BiZa 20 2135 04

  AANBOD

  Alarmsystemen

  Camerabewaking

  Reviews

  Service

   

  MEER INFO

  Over ons

  Contact

  Privacy policy

  Cookie policy

  Voorwaarden

  BE SECURE

  Eekhoekstraat 82B
  9270 Laarne

  + 32 (0) 52 50 92 80

  info@be-secure.be

  BTW BE0662.866.920