Contacteer ons

Videofoon laten plaatsen? Reken op BE SECURE

Zien wie er voor de deur staat, zonder zelf naar de deur te moeten lopen? Met een videofoon ziet u meteen wie aangebeld heeft. Afhankelijk van de gekozen installatie kunt u daarna via uw smartphone of een vaste binnenpost bepalen of u de bezoeker al dan niet begroet en binnenlaat. Videofonie zorgt dus voor comfort en veiligheid. Wilt u een videofoon laten plaatsen? BE SECURE is uw ervaren installateur.

videofoon laten plaatsen
videofoon laten installeren

Uw videofonie-installatie: vast of mobiel, bedraad of draadloos?

Een videofoon bestaat uit twee onderdelen: een binnenpost en een buitenpost. De buitenpost vervangt de klassieke bel: hij is voorzien van een camera die geluid én beeld registreert. Die informatie wordt verzonden naar de binnenpost. Die bestaat op zijn beurt uit een scherm en een knop om de deur te bedienen. De binnenpost kan op een vaste plek in uw woning hangen. Afhankelijk van uw behoeften kunt u ook uw smartphone als vervanging of aanvulling op de binnenpost gebruiken.

Wilt u de beelden op vanop afstand live kunnen volgen? Wilt u beelden een bepaalde tijd opslaan? Hoeveel van de omgeving wenst u te kunnen zien? Wilt u een videofoon laten plaatsen, volledig op maat van uw behoeften, dan werkt BE SECURE samen met u graag het meest passende systeem uit. Voor de installatie kunt u kiezen tussen verschillende opties en extra’s. Is er geen bekabeling vooraf voorzien? Dan kunt u kiezen uit aparte, vlotte en discrete bekabeling of een draadloze installatie.

videofoon installatie

BE SECURE: videofonie van installatie tot configuratie

Als u op zoek bent naar een ervaren installateur voor videofonie? Reken dan op BE SECURE om uw videofoon te laten plaatsen: van bekabeling (of net niet) tot configuratie en mét de nodige uitleg. Hebt u vragen over de mogelijkheden voor uw woning? Of bent u op zoek naar andere inbraakbeveiliging, toegangscontrole of camerabeveiliging? Contacteer ons voor meer info of gebruik onze prijstool voor een vrijblijvende offerte.

videofoon installatie

Neem contact op met BE SECURE

    *Deze volgende velden zijn verplicht

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
    Privacy voorkeuren
    Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.