Contacteer ons

Alarmsysteem-installateur nodig in Ninove? BE SECURE is uw expert

Een alarmsysteem zorgt voor bescherming. Of het nu bij brand, gas, water of een inbreker is – een alarmsysteem biedt bescherming en helpt probleemsituaties tijdig aan te pakken. Hebt u nood aan een betrouwbaar, waterdicht alarmsysteem in regio Ninove? BE SECURE werkt met u graag een totaaloplossing uit op maat van de locatie, uw wensen en budget.

alarmsysteem laten plaatsen
alarmsysteem op maat

Een waterdicht alarmsysteem

Een goed alarmsysteem is altijd maatwerk: of het nu gaat om een groot bedrijf of een bescheiden appartement. Daarom gaan we te werk volgens een vast stramien:

 1. Onze beveiligingsadviseur komt langs voor een grondige analyse van de locatie. Welke soort beveiliging hebt u nodig? En wat is er technisch mogelijk? Kan de bekabeling nog weggewerkt worden, of is een draadloos systeem meer aangewezen? 
 2. Op basis van het antwoord op die vragen werken we een gedetailleerd beveiligingsconcept uit. We stellen een beveiligingssysteem samen met de gepaste detectoren: van bewegingssensoren tot rookmelders en camerabewaking – uiteraard altijd in samenspraak met u.
 3. Daarna gaan we aan de slag. Onze ervaren en gecertificeerde installateurs komen langs en werken het alarmsysteem tot in de puntjes uit.
 4. Alles afgewerkt? Ook nadien zijn we er voor u met 24/7 interventiemogelijkheden en advies.
alarmsysteem installeren Ninove

BE SECURE: uw security-expert in Ninove en omstreken

Kiezen voor BE SECURE, da’s kiezen voor echte vakmensen met een passie voor beveiliging. Van een conceptontwikkeling op maat tot een precieze afwerking en uitstekende service na verkoop – bij ons zit u goed. Onze experts helpen u graag verder met uw alarmsystemen, camerabewaking, intercom, toegangscontrole en andere beveiligingssystemen – zowel voor bedrijven als voor particulieren. BE SECURE is actief in Ninove, maar ook in Aalst, Lebbeke, Ninove, Opwijk en omstreken. Meer weten? Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

alarmsysteem installeren Ninove

Neem contact op met BE SECURE

  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  Privacy voorkeuren
  Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.