Camerabewaking

Camera’s zijn nog altijd een uitstekend weermiddel tegen inbrekers.

Je huis beveiligen

Camera’s zijn nog altijd een uitstekend weermiddel tegen inbrekers. Iemand met slechte bedoelingen wil uiteraard niet gevat worden en camerabeelden kunnen nu eenmaal onomstotelijk bewijs van de misdaad aanleveren.

Maar welke camera is het beste voor jouw unieke situatie? Waar hang je ze het beste? En wil je deze later nog kunnen uitbreiden met een alarmsysteem? Be Secure staat je daar graag in bij om de juiste keuze te kunnen maken.

Ontvang een gratis beveiligingsanalyse

Waarom een camerabewaking?

Hou vaste plaatsen in de gaten

Camerabewaking bij woningen wordt vooral ingezet om vaste en gevoelige plaatsen in de gaten te houden, zoals een voor- of achterdeur, een garage of de tuin. Dit zijn vaak plaatsen langs waar dieven binnendringen, waardoor het nuttig is om via een camera een oogje in het zeil te houden, zeker als je niet thuis bent.

We verkiezen meerdere vaste camera’s boven een bewegende camera. Deze zijn voordeliger en veiliger, omdat je op deze manier zeker niks mist.

Hoe kan ik de beelden bekijken?

Zowel opnames als live beelden kun je via de applicatie op jouw smartphone bekijken. Dit kun je van overal in de wereld doen zolang je een internetverbinding hebt.

Welke bewakingscamera kiezen?

Daar adviseren we je graag bij. We zullen namelijk afhankelijk van het doel andere camera’s voorstellen. Zo is bijvoorbeeld een afgevlakte camera beter voor buiten, zodat de regendruppels er makkelijker af lopen en je beeld er niet door gehinderd kan worden.

We stemmen ons advies altijd af op jouw specifieke noden en wensen, na een verkennend plaatsbezoek. Daardoor weten we exact wat we kunnen voorstellen om voor jou de juiste camera’s op de juiste plaats te kunnen voorzien. Zo kan je helemaal gerust zijn.

Meer informatie

Vraag uw gratis demo aan

Nog niet zeker wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning, of hoe je beveiliging het best aanpakt? We komen graag langs voor een demonstratie en analyse op maat van uw woning.

Intakegesprek aanvragen

Met Be Secure mist u niks meer

Beveilig jouw woning: ook vanop afstand. Met gedetailleerde meldingen, haarscherpe beelden en precieze detectie. Een waterdicht en in realtime op te volgen alarmsysteem en dit zonder maandelijks abonnement!

Contacteer ons  Informatie

  Vergund als onderneming voor alarm- en camerasystemen – BiZa 20 2135 04

  AANBOD

  Alarmsystemen

  Camerasyteem

  Reviews

  Service

  MEER INFO

  Over ons

  Contact

  Privacy policy

  Cookie policy

  Voorwaarden

  BE SECURE

  Eekhoekstraat 82B
  9270 Laarne

  + 32 (0) 52 50 92 80

  info@be-secure.be

  BTW BE0662.866.920