Wat onze klanten zeggen

Een tevreden klant daar doen we het voor. Zoek je een betrouwbare partner voor jouw alarminstallatie of camerabewaking?

Het team van BE Secure heeft prachtig werk geleverd bij mij en doet dat nog steeds: vlotte persoonlijke communicatie, ook via e-mail, eerlijke prijsafspraken, heel nette installatie met oog voor elk detail. Het internet wemelt van allerlei camerasystemen, maar dat ik uiteindelijk in zee ging met BE Secure … dat heb ik mij nog geen seconde beklaagd. Een grote proficiat aan het ganse team, jullie zijn op en top professioneel.

M. Verhaeghe

Zeer professioneel geplaatst zeer tevreden van voor een zeer goede prijs kiefer de plaatser is top netjes opgekuist en alle lege doosjes meegenomen niets te veel als je iets vraagt,systeem werkt na test perfekt ,kan alles via de smartphone bedienen een aanrader voel me een stuk veiliger.

R. Schepens

De beste huisbewaking !
Onze camerabewaking van Be-Secure werkt echt goed. Zo zijn we altijd en overal op de hoogte van de veiligheid in ons huis. Het maakt niet uit of het dag of nacht is. Onze camera doet onder alle omstandigheden zijn werk. dank aan Be-Secure voor de vlotte service en goede prijs-kwaliteitverhouding.

M. Descheemaeker

Ik vond de samenwerking met Be Secure indrukwekkend. Ze gaven met een duidelijk uitleg met transparante prijzen. Ze gaven me een gevoel van veiligheid.

R. Vanderstraeten

“Met ons vorig alarm hadden we een dure maandelijkse kost. We zijn blij met het Ajax systeem dat beter werkt en waar we zelf eigenaar van zijn.”

M. Merckx

“Als IT specialist heb ik het alarm zelf kunnen installeren, maar voor een aantal zaken was ik blij dat ik Kiefer nog heb kunnen inschakelen voor de afregeling. Bedankt!”

S. Peeters

“Ik was bezorgd dat onze hond voor valse alarmen ging zorgen. Uiteindelijk werkt het perfect en kunnen we in de nachtmodus ook gerust vrij rondlopen.”

Mr. & Mevr. Van Den Berghe
G. Verloo
M. Van Der Meersch

Contacteer ons  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Informatie

  Vergund als onderneming voor alarm- en camerasystemen – BiZa 20 2135 04

  AANBOD

  Alarmsystemen

  Camerabewaking

  Realisaties

  Service

   

  MEER INFO

  Over ons

  Contact

  Privacy policy

  Cookie policy

  Voorwaarden

  BE SECURE

  Eekhoekstraat 82B
  9270 Laarne

  + 32 (0) 52 50 92 80

  info@be-secure.be

  BTW BE0662.866.920