Alarmsystemen op maat in Opwijk

Wilt u uw woning of bedrijf beschermen tegen inbraak en andere risico’s? Dan is een alarmsysteem veruit de beste oplossing. Met een alarmsysteem op maat zet u inbrekers voortaan buitenspel. Wist u dat het plaatsen van een alarmsysteem de kans op inbraak met maar liefst 80% verkleint? Dit komt doordat alarmsystemen een preventief effect hebben. Woont of werkt u in de regio Opwijk en bent u op zoek naar een lokale expert in alarmsystemen? Met de alarmsystemen van BE SECURE kunt u voortaan op beide oren slapen.

Beveiligingsoplossingen op maat: van draadloos tot bekabeld

Hoe werkt een alarmsysteem? Meerdere detectoren communiceren met elkaar via een centrale waarna u een melding ontvangt op uw smartphone (of u wordt telefonisch gesignaleerd). Vervolgens ontvangt u een melding op uw smartphone of wordt u telefonisch gesignaleerd en gaat er al dan niet een sirene af. Er zijn verschillende manieren waarop de detectie kan gebeuren, elk met een unieke sensor:

  • Schoksensoren: registreren een poging tot inbraak nog voor die plaatsvindt.
  • Magneetcontacten: wanneer een raam of deur opengaat.
  • Glasbreukdetectoren: bij het inslaan van een raam.
  • Waterdetectoren: bij overstroming of andere lekkage.
  • Gasdetectoren: bij lekkage van CO, CO2 of andere gassen.
  • Rook- en/of warmtedetectoren: bij rook of hitte ten gevolge van brand of oververhitting.
  • Drukknop: stuurt een signaal uit naar de alarmcentrale na het indrukken van een knop.
  • Bewegingsdetectoren: registreren beweging met ultrasone en/of infraroodgolven.

Wilt u een prijsofferte voor uw beveiligingsoplossing op maat? Bereken uw prijs aan de hand van onze tool. Zo krijgt u een correcte en realistische inschatting voor uw situatie.

Of u nu op zoek bent naar een alarminstallatie voor uw woning, winkel, bedrijf of werf: bij BE SECURE bent u aan het juiste adres voor al uw beveiligingsoplossingen op maat.

BE SECURE: experts gespecialiseerd in alarmsystemen

Op zoek naar een ervaren installateur van alarmsystemen in Opwijk en omstreken? Of hebt u nood aan camerabewaking, inbraakbeveiliging of toegangscontrole? Bij BE SECURE volgen we elk project nauwgezet op, van offerte tot realisatie. Ook na verkoop kunt u bij ons steeds rekenen op een uitstekende service. Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvende prijsofferte.

Neem contact op met BE SECURE

Contact