Contacteer ons

Alarmsystemen op maat in Opwijk

Wilt u uw woning of bedrijf beschermen tegen inbraak en andere risico’s? Dan is een alarmsysteem veruit de beste oplossing. Met een alarmsysteem op maat zet u inbrekers voortaan buitenspel. Wist u dat het plaatsen van een alarmsysteem de kans op inbraak met maar liefst 80% verkleint? Dit komt doordat alarmsystemen een preventief effect hebben. Woont of werkt u in de regio Opwijk en bent u op zoek naar een lokale expert in alarmsystemen? Met de alarmsystemen van BE SECURE kunt u voortaan op beide oren slapen.

alarmsysteem laten plaatsen
alarmsysteem op maat

Beveiligingsoplossingen op maat: van draadloos tot bekabeld

Hoe werkt een alarmsysteem? Meerdere detectoren communiceren met elkaar via een centrale waarna u een melding ontvangt op uw smartphone (of u wordt telefonisch gesignaleerd). Vervolgens ontvangt u een melding op uw smartphone of wordt u telefonisch gesignaleerd en gaat er al dan niet een sirene af. Er zijn verschillende manieren waarop de detectie kan gebeuren, elk met een unieke sensor:

 • schoksensoren: registreren een poging tot inbraak nog voor die plaatsvindt
 • magneetcontacten: wanneer een raam of deur opengaat
 • glasbreukdetectoren: bij het inslaan van een raam
 • waterdetectoren: bij overstroming of andere lekkage
 • gasdetectoren: bij lekkage van CO, CO2 of andere gassen
 • rook- en/of warmtedetectoren: bij rook of hitte ten gevolge van door brand of oververhitting
 • drukknop: stuurt een signaal uit naar de alarmcentrale na het indrukken van een knop
 • bewegingsdetectoren: registreren beweging met ultrasone en/of infraroodgolven

Wilt u een prijsofferte voor uw beveiligingsoplossing op maat? Bereken uw prijs aan de hand van onze tool. Zo krijgt u een correcte en realistische inschatting voor uw situatie.

Of u nu op zoek bent naar een alarminstallatie voor uw woning, winkel, bedrijf of werf: bij BE SECURE bent u aan het juiste adres voor al uw beveiligingsoplossingen op maat.

alarmsysteem installeren Opwijk

BE SECURE: experts gespecialiseerd in alarmsystemen

Op zoek naar een ervaren installateur van alarmsystemen in Opwijk en omstreken? Of hebt u nood aan camerabewaking, inbraakbeveiliging of toegangscontrole? Bij BE SECURE volgen we elk project nauwgezet op, van offerte tot realisatie. Ook na verkoop kunt u bij ons steeds rekenen op een uitstekende service. Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvende prijsofferte.

alarmsysteem installeren Opwijk

Neem contact op met BE SECURE

  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  Ik ga akkoord met de gegevensverwerking
  Privacy voorkeuren
  Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.