Alarmsystemen

Je woning beveiligen tegen inbraak?
Laat je dan bijstaan door onze experten.

Je huis beveiligen

Wij plaatsen jouw alarmsysteem zonder zorgen aan voordelige prijzen. Een alarminstallatie volledig volgens jouw wensen en noden.
Oh ja, en zonder abonnementskosten!

Het alarmsysteem is volledige uitbreidbaar en kan geïntegreerd worden met camerabewaking

Hoe beveilig ik mijn huis?

Voorkom inbraken door zwakke plekken zoals ramen, deuren en poorten te voorzien van magneetcontacten en vervolledig met bewegingsmelders om indringers te detecteren. Alarmsirenes schrikken indringers af en waarschuwen bij gevaar.

Andere beveiliging

Het is daarnaast ook mogelijk om je huis nog verder te beschermen voor andere gevaren zoals brand, CO. vergiftiging of waterlekken die grote schade aan je huis kunnen berokkenen.

Gratis adviesgesprek

overzicht systemen

Bewegingssensoren

Draadloze bewegingsdetector die de eigenaar waarschuwt bij de eerste tekenen van inbraak. De detector wordt vastgemaakt aan de muur tegenover in de ruimtes waar inbrekers mogelijks inbreken.

De detector negeert katten en honden met een gewicht tot 20 kg en een hoogte tot 50 cm.

KEYPADS

Je kan het Ajax alarmsysteem makkelijk bedienen via je smartphone, maar ook met een keypad of afstandsbediening. Er zijn verschillende types KeyPad waarbij je badges, tags of NFC kan gebruiken.

Met het TouchScreen KeyPad heb je een handig overzicht van de systeemstatus en kan je knoppen programmeren voor noodsituaties zoals een overval, medische hulp of brand.

MAGNEETCONTACTEN

Een draadloze openings detector die een melding geeft zodra er tekenen zijn dat een ruimte wordt binnengedrongen via een deur of raam.

De versnellingsmeter registreert veranderingen in de verticale hellingshoek, knallen en trillingen en stuurt een alarm naar de hub.

SIRENE’S

Het toestel waarschuwt met een hoorbaar alarm wanneer een detector wordt geactiveerd. Het geluidsniveau en de alarmduur worden ingesteld in de mobiele app.

Buitensirenes zijn een belangrijk onderdeel van de beveiliging van een huis of bedrijf. De buitensirene trekt de aandacht bij inbraken met een luide zoemer en heldere led-indicatoren. Bovendien weten de gebruikers dankzij de led-indicatie en de korte piepjes van de zoemer dat het alarm van het gebouw ingeschakeld is en dat er vertraging is bij het invoeren van de functie.

Glasbreukmelder

Detecteert glasbreuk door het het geluid van impact tegen het glas of vallend glas registreert. Dankzij de twee-factor detectie van glasbreuk wordt vals alarm ten gevolge van donder, blaffende honden of lawaai van voorbijrijdende trucks vermeden.

ROOKMELDERS

FireProtect 2 is een next-gen detector ontworpen voor brandveiligheid in woningen. De unieke rookkamer hoeft niet regelmatig gereinigd te worden, de bispectrale sensor onderscheidt rook van stoom, de thermistor reageert snel op brandende synthetische materialen en de geavanceerde software minimaliseert valse alarmen. Hierdoor negeert de detector kookdampen en waterstoom. Alles voldoet aan de modernste brandveiligheidsnormen.

De detector zelf heeft een interne sirene van 85 dB, communiceert naar de centrale hub en de andere branddetectoren binnen de 20 seconden.

BUITENDETECTIE

Geavanceerde Multitechnologie draadloze bewegingsdetector voor buiten die foto’s maakt volgens schema, door scenario.

De detector bij detectie een serie van 5 foto’s waarmee verificaties kunnen worden uitgevoerd.

Registreert geen dieren onder de 80cm hoogte.

AFSTANDSBEDIENING

Een afstandsbediening om het alarmsysteem te bedienen. Met een paniekbutton om uw naasten en de alarmcentrale te waarschuwen of alarm te slaan.

Slimme Stekkers en Relais

Met de slimme stekkers en relais van Ajax kan je gemakkelijk je verlichting en poorten bedienen. Overal ter wereld kan je apparaten in huis controleren.

Ook automatiseringen, zoals het inschakelen van verlichting en rolluiken bij een inbraak, zijn hiermee mogelijk.

Lekdetector

De Lekdetector kan worden geplaatst bij je wasmachine, waterleiding, badkuip, ketel of vaatwasser. Als er een lek ontstaat of een leiding breekt, reageert de detector meteen en krijg je een melding. Via een Ajax waterstop kan de watertoevoer automatisch worden afgesloten.

De lekdetector zal een melding geven wanneer er geen water meer wordt gedetecteerd.

Contacteer ons  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Informatie

  Vergund als onderneming voor alarm- en camerasystemen – BiZa 20 2135 04

  AANBOD

  Alarmsystemen

  Camerabewaking

  Realisaties

  Service 

  MEER INFO

  Over ons

  Contact

  Privacy policy

  Cookie policy

  Voorwaarden

  BE SECURE

  Eekhoekstraat 82B
  9270 Laarne

  + 32 (0) 52 50 92 80

  info@be-secure.be

  BTW BE0662.866.920