BE SECURE: uw installateur camerabewaking

De beste camerabewaking is een systeem op maat. Daarom beginnen we bij BE SECURE altijd met een diepgaande analyse van de locatie en van uw behoeften. Het waarom is daarbij cruciaal: waarom hebt u een camerasysteem nodig? Dient het vooral als afschrikker voor potentiële vandalen en inbrekers rond uw woning? Of wilt u uw winkel permanent monitoren met een netwerk van camera’s? BE SECURE is uw installateur camerabewaking: wij helpen u met veel plezier verder.

Camerasystemen van topkwaliteit

Bij BE SECURE werken we met verschillende topmerken. In ons aanbod vind je Genetec, Newtork Optix, Hanwha Wave, Milestone, Hanwha Samsung en Axis. Als installateur van camerabewaking kunnen we zo altijd systeem samenstellen dat perfect voldoet aan uw wensen:

  • Hoe gedetailleerd moeten beelden zijn? Moet u naast gezichten ook bijvoorbeeld nummerplaten kunnen onderscheiden?
  • Moet de camera een brede scope of overzicht hebben? Of wilt u juist één specifiek punt in de gaten houden?
  • Is het systeem bedoeld voor permanente bewaking, of dient het eerder voor controle nadien? Hoe snel wilt u de beelden kunnen raadplegen bij alarmmeldingen?
  • Wilt u ook in het donker bewaken?

De antwoorden op deze vragen bepalen welk systeem aangewezen is. Al dan niet in combinatie met een alarmsysteem creëren we zo een ideale beveiligingslaag voor uw pand.

BE SECURE: camerabeveiliging van installatie tot configuratie

BE SECURE is uw installateur camerabewaking van begin tot einde: van bekabeling tot configuratie met de nodige uitleg. Zit u met vragen over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf? Of bent u op zoek naar andere inbraakbeveiliging, toegangscontrole of intercomsystemen? Contacteer ons voor meer info of gebruik onze prijstool voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op met BE SECURE

Contact