Ontdek hoe onze camerabeveiliging uw bedrijf beter beveiligt.

Camerabewaking

  • Beveilig uw bedrijf met een sterk staaltje techniek!

Inbraakdetectie

  • Omring uw bedrijf met slimme beveiliging en weer criminelen.

Toegangscontrole & intercom

  • Bepaal en monitor makkelijk wie ruimtes kan betreden – en wie niet.

Bewaak uw bedrijf in realtime, overal. Een slim, geïntegreerd bewakingssysteem met camera’s, detectoren, sirenes en andere vormen van inbraakpreventie is de ideale veiligheidslaag voor uw bedrijf.

Moeilijk om te beslissen? Vraag uw gratis demo aan. Nog niet zeker wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, of hoe u beveiliging het best aanpakt? We komen graag langs voor een kennismakend gesprek en we maken altijd een analyse op maat van uw bedrijf.

Met Be Secure mist u niets meer Beveilig uw bedrijf: ook vanop afstand. Met gedetailleerde meldingen, haarscherpe beelden en precieze detectie.

Camerabewaking Bescherm uw bedrijf en uw medewerkers tegen inbrekers, dieven en andere gevaren.

Camera intelligentie Schakel slimme camera’s in voor nummerplaatherkenning (ANPR), persoonsherkenning, line crossing en meer.

Uitgebreide meldingen Weet meteen het wat, waar en andere details bij elke detectie, ook vanop afstand.

Flexibele opties Een draadloos systeem? Een specifieke sensor? Be Secure zorgt voor een beveiligingssysteem op maat.

Inbraakdetectie/perimeterbewaking Een combinatie van bewegings-, en trillingssensoren detecteren indringers nog voor ze hun slag slaan.

Toegangscontrole/intercom Bepaal en monitor wie toegang heeft tot bepaalde delen van uw bedrijf, en wie niet.

Een intakegesprek? Da’s zo geregeld.

Bespreken van uw behoefte: In een eerste gesprek bespreken we de juiste behoeftes aan de hand van een aantal gerichte vragen. Deze vragen vloeien voort uit de wensen die werden uitgesproken en jullie bestaande situatie.

Toelichting van mogelijke concepten: Aan de hand van de besproken behoeften, wordt er een concept gemaakt voor een veiligheidssysteem dat jullie wensen invult. Tijdens dit concept berusten wij op een sterke expertise alsook de nodige wetgevende kaders. Het opgemaakte concept wordt duidelijk toegelicht waarin we alle belangrijke parameters dat zullen worden beïnvloedt, bespreken.

Offerte op maat: Aan de hand van informatie uit voorgaande analyses en besluiten zal vervolgens een offerte kunnen worden opgemaakt. Onze offerte is een op maat gemaakte offerte dat het besproken concept weerspiegeld.

Installatie door gecertifieerde en ervaren techniekers: Eenmaal er tot een onderling akkoord gekomen is, zal uw installatie worden ingepland. Onze gecertifieerde en getrainde techniekers zullen uw installatie op een afgesproken datum komen installeren en indienststellen. Wij voorzien een duidelijke training om het geïnstalleerde veiligheidssysteem te kunnen gebruiken.

Sterke service na verkoop: Onze helpdesk staat garant voor een goeie opvolging van uw installatie. Aan de hand van jullie eisen, kunnen we een service niveau bepalen. Op deze manier kunnen wij interventietijden garanderen.

Vraag uw intakegesprek aan Maak een afspraak

Contact