inbraakdetectie

Onze op maat gemaakte inbraakdetectieoplossingen zijn speciaal ontwikkeld om uw bedrijf te beschermen tegen inbraak en indringers. Met geavanceerde sensortechnologieën en real-time alerts bieden onze systemen een betrouwbare beveiliging waar u op kunt vertrouwen.

Waarom Inbraakdetectie

Inbraakdetectie is essentieel om jouw bedrijf te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Met realtime monitoring en snelle responsmechanismen biedt het niet alleen waarschuwingen voor indringers, maar fungeert het ook als een afschrikmiddel. Investeer in inbraakdetectie voor gemoedsrust en bescherming van waardevolle bezittingen, informatie en personeel.

Perimeterdetectie

Een inbraaksysteem beperkt zich niet alleen tot sensoren binnen de muren van uw bedrijf. Door gebruik te maken van hekwerkdetectie, thermische camera’s en radars, kunnen ongewenste bezoekers worden gedetecteerd voordat ze het bedrijfsgebouw betreden. In combinatie met beweegbare camera’s met zoomfunctie en een geïntegreerd videomanagementsysteem kunnen indringers direct worden geïdentificeerd en in beeld worden gebracht.

Ontvang gratis beveiligingsanalyse

Een alarm, wat nu?

Alarmen kunnen op verschillende manieren worden behandeld:

1. Door een medewerker binnen het bedrijf: Dit kan worden gerealiseerd via een mobiele applicatie waarin ook eventuele camera’s worden gekoppeld.

2. Door een erkende meldkamer: Dit wordt bereikt door het inbraaksysteem of het geïntegreerde platform te koppelen. Een operator kan aan de hand van procedures en eventuele camera’s beslissen om de klant of de ordediensten te waarschuwen. Bij twijfel kan er een bewaker ter plaatse worden gestuurd.

Contacteer ons  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Informatie

  Vergund als onderneming voor alarm- en camerasystemen – BiZa 20 2135 04

  AANBOD

  Oplossingen

  Realisaties

  Merken

  Service

  MEER INFO

  Over ons

  FAQ

  Privacy policy

  Voorwaarden

  BE SECURE

  Eekhoekstraat 82B
  9270 Laarne

  + 32 (0) 52 50 92 80

  info@be-secure.be

  BTW BE0662.866.920