Merken

Bij ons draait alles om het bieden van oplossingen die voldoen aan de hoogste normen, en daarom hebben we zorgvuldig samengewerkt met deze merken die een reputatie hebben opgebouwd van excellentie in hun vakgebied.

Genetec

Genetec is één van de grootste security beheersplatformen waaronder verschillende technologieën met betrekking tot veiligheid van uw bedrijf in kunnen worden ondergebracht. Deze technologieën zijn camerabewaking, toegangscontrole, branddetectie, intercom, inbraak en nog zoveel meer. Het softwaremodel van Genetec zorgt er voor dat er zo goed als oneindig veel mogelijkheden zijn naar integratie. Genetec is geschikt voor zowel kleine, middelgrote, grote tot corporate bedrijfsstructuren. Onze medewerkers bezitten de nodige competenties en erkenningen om een Genetec systeem van A tot Z uit te werken en te configureren naar jullie wensen en eisen.

Network Optix en Hanwha Wave

Wave en NX zijn 2 sterke en gebruiksvriendelijke videomanagement systemen (VMS) voor kleine en middelgrote bedrijven. Het beheer van dit systeem en het bekijken van beelden kan eenvoudig gebeuren via PC, Mac, tablet en smartphone. Deze platformen blinken uit in de zeer hoge snelheid aan welke beelden kunnen worden opgevraagd ten opzichte van andere VMS platformen in dezelfde prijscategorie.

milestone

Milestone is het bekendste camerabewakingsplatform in Europa. Dit platform is dankzij zijn softwarestructuur geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen. Via dit platform zijn veel integraties naar andere systemen en technologieën mogelijk om dit als centraal beheersplatform te gebruiken.

Hanwha Samsung

Hanwha is het cameramerk dat vroeger bekend stond als Samsung. De camera’s van Hanwha bieden een uitstekende beeldkwaliteit die geschikt zijn voor zeer diverse omstandigheden voor binnen en buiten. Hanwha is NDAA approved en communiceert over het bekende Onvif protocol waardoor deze te integreren zijn op een zeer groot aantal platformen. Om perimeterbewaking te voorzien voor uw bedrijf, bieden Hanwha camera’s thermische lenzen aan. Door de juiste software te gebruiken, weten jullie wanneer een of meerdere ongewenste individuen zich op jullie site begeven. Voor dergelijke uitwerkingen hebben we de knowledge intern.

Axis

Axis is één van de wereldleiders op het gebied van ontwikkeling van camera’s voor camerabewaking en perimeterbewaking. Met een zeer divers gamma van professionele camera’s garanderen Axis camera’s steeds het meest gewenste camerabeeld.

Contacteer ons  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Informatie

  Vergund als onderneming voor alarm- en camerasystemen – BiZa 20 2135 04

  AANBOD

  Oplossingen

  Realisaties

  Merken

  Service

  MEER INFO

  Over ons

  FAQ

  Privacy policy

  Voorwaarden

  BE SECURE

  Eekhoekstraat 82B
  9270 Laarne

  + 32 (0) 52 50 92 80

  info@be-secure.be

  BTW BE0662.866.920