NETWERK

In een snel evoluerende wereld waar steeds meer technologieën gebruikmaken van internetverbindingen, is het van cruciaal belang om voldoende aandacht te besteden aan het opzetten van een veilig en krachtig netwerk.

Waarom samenwerken met Be Secure als netwerkpartner?

Tien jaar geleden werd Be Secure opgericht, waardoor we midden in het tijdperk van IP-technologieën terechtkwamen. Dit gaf ons de kans om ons verder te specialiseren in het opzetten van netwerken voor klanten die geen netwerkpartner hadden.

Dankzij onze sterke expertise kunnen wij een totaalpartner zijn voor bedrijven bij verschillende toepassingen, waarbij we zorgen voor een veilig bekabeld en draadloos netwerk. We houden nauwlettend in de gaten dat er optimale bescherming is tegen bedreigingen van buitenaf.

Ik wens advies

Nood aan advies?

Be Secure fungeert ook als partner voor het uitvoeren van audits voor uw huidige netwerk, nieuwe locaties, verbouwingen, enzovoort. We leveren een gedetailleerd rapport waarin bestaande knelpunten en problemen worden blootgelegd, aanbevelingen worden gedaan, en indien gewenst, een bijbehorend prijsvoorstel wordt verstrekt.

Vraag audit aan

Contacteer ons  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Informatie

  Vergund als onderneming voor alarm- en camerasystemen – BiZa 20 2135 04

  AANBOD

  Oplossingen

  Realisaties

  Merken

  Service

  MEER INFO

  Over ons

  FAQ

  Privacy policy

  Voorwaarden

  BE SECURE

  Eekhoekstraat 82B
  9270 Laarne

  + 32 (0) 52 50 92 80

  info@be-secure.be

  BTW BE0662.866.920