Voor een op maat gemaakte beveiligingsoplossing voor uw bedrijf begeleidt BE SECURE u door elke stap. We analyseren de behoeften van uw bedrijf en werken samen aan een uitgebreide oplossing. Ons interventieteam en meldkamer zijn 24/7 beschikbaar voor uw gemoedsrust.

Onze oplossingen

6 Redenen om te kiezen voor
BE SECURE

Recente projecten

Lanxess en Envalior

De productie van glasvezel is een complex proces, waarbij veel warmte en vocht vrijkomt. Dat op zich maakt zo’n productieomgeving al geen ideale plek voor camera’s. Door de combinatie met rondvliegende kleine deeltjes glasvezel die schade kunnen berokkenen aan de camera’s, vroeg Lanxess en Envalior ons om een passende oplossing te vinden om deze omgeving toch van camera’s te kunnen voorzien om aan procesbewaking te kunnen doen. Dit project was tevens de start van onze samenwerking met Lanxess en Envalior, ondertussen 10 jaar geleden.

Lees verder

Microtunneling – Bessac

Het grootste issue voor deze klant was het gebrek aan zicht en communicatie in de tunnels, waardoor communicatie slecht verliep en het ook niet mogelijk was om camerabeelden vanuit de tunnel door te sturen. De camerabeelden waren vaak ook van slechte kwaliteit, of was het gewoon niet mogelijk om beelden te maken.

Daarnaast hadden ze ook problemen met het vlot wisselen van bekabelingen voor camera’s en communicatie aan de boorput. Dit zorgde voor extra rompslomp en defecten.

Intussen hebben zijn er meerdere systemen ontworpen die wereldwijd worden ingezet voor verschillende microtunneling bedrijven.

Lees verder

Up-site

Up-site Tower is met 42 verdiepen de hoogste woontoren van België. De volledige site bevat naast de toren een groot park, meerdere gebouwen en 3 verdiepen ondergrondse parking. Men had in het verleden reeds een aantal camera’s geïnstalleerd echter waren er defecten, veel dode hoeken waardoor er veel last was van vandalisme.
 
Lees verder

Verolift

Verolift is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in liften en liftinstallaties. Ze bieden een breed scala aan liftoplossingen voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Het bedrijf staat bekend om zijn focus op kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Tijdens onze gesprekken merkten we dat deze aspecten terugkwamen bij hun zoektocht naar een beveiligingssysteem voor hun nieuwe pand in Sint-Martens-Latem. We konden de nodige voorbeelden en garanties voorleggen, waardoor ze ons als partner hebben gekozen.
 
Lees verder

Avnet

Avnet is een wereldwijd technologiebedrijf dat actief is in de distributie en oplossingen van elektronische componenten, cloud- en datacenterdiensten, en op maat gemaakte technologische oplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1921 en heeft sindsdien een prominente rol gespeeld in de elektronica- en technologie-industrie.
 
Naar aanleiding van slechte ervaringen met hun voorgaande installateur waren ze op zoek naar een integrator die ervaring had met het toegangscontrolesysteem van Genetec, genaamd Synergis, en het camerabewakingssysteem van Genetec, genaamd Omnicast. Aangezien we een Genetec partner zijn en gecertificeerd zijn in zowel toegangscontrole als camerabewaking, hebben we de bestaande problemen van deze klant opgelost. Naast de klassieke beveiligingstechnieken hebben we een op maat gemaakt yard management systeem geschreven in 12 talen dat gekoppeld werd aan Genetec om chauffeurs toegang te geven tot de site.
 
 
Lees verder

Vraag uw gratis demo aan.

Nog niet zeker wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, of hoe u beveiliging het best aanpakt? We komen graag langs voor een kennismakend gesprek en we maken altijd een analyse op maat van uw bedrijf.

Vraag uw demo aan

Over ons

Het team van Be Secure beschikt over een combinatie van zeer gespecialiseerde expertise op het gebied van camerabewaking, procesbewaking, inbraakdetectie, toegangscontrole, intercomsystemen en netwerken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Ontdek het team

Contacteer ons  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Informatie

  Vergund als onderneming voor alarm- en camerasystemen – BiZa 20 2135 04

  AANBOD

  Oplossingen

  Realisaties

  Merken

  Service

  MEER INFO

  Over ons

  FAQ

  Privacy policy

  Voorwaarden

  BE SECURE

  Eekhoekstraat 82B
  9270 Laarne

  + 32 (0) 52 50 92 80

  info@be-secure.be

  BTW BE0662.866.920