intercomsysteem

Verbind uw bedrijf met een wereld van naadloze communicatie en efficiëntie met onze op maat gemaakte intercomsystemen. Met geavanceerde technologieën en oplossingen bieden we betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke intercomsystemen die de samenwerking verbeteren, de beveiliging versterken en de operationele efficiëntie maximaliseren.

Waarom Intercomsystemen

Intercomsystemen versterken de beveiliging van uw bedrijf door het mogelijk te maken om gemakkelijk de toegang tot verschillende zones te controleren en bezoekers te screenen. Dit draagt bij aan een veiligere werkomgeving en beschermt uw bedrijfsmiddelen tegen ongeoorloofde toegang en diefstal. Met hun flexibiliteit en schaalbaarheid zijn intercomsystemen ook afgestemd op de groeiende behoeften van uw bedrijf, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor zowel het heden als de toekomst.

Intercomsysteem als toegangscontrole?

Het intercomsysteem kan op verschillende manieren worden geïntegreerd en gebruikt.

Bijvoorbeeld, de camera van de intercom kan worden ingesteld om op te nemen bij beweging, en deze beelden kunnen vervolgens via een videomanagementsysteem worden bekeken en opgezocht. Op deze manier heeft u altijd toegang tot beeldmateriaal bij de ingang van het gebouw.

Daarnaast kan een intercomsysteem worden uitgerust met verschillende functies zoals een badgelezer, codeklavier, Bluetooth-module, touchscreen, enzovoort. Dit biedt flexibele en veilige toegangsmogelijkheden voor bezoekers, vaste of tijdelijke medewerkers.

Als u het beheer van bezoekers wilt uitbesteden aan een meldkamer of bewakingspost, is dat ook mogelijk!

Ontvang gratis beveiligingsanalyse

Contacteer ons  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Informatie

  Vergund als onderneming voor alarm- en camerasystemen – BiZa 20 2135 04

  AANBOD

  Oplossingen

  Realisaties

  Merken

  Service

  MEER INFO

  Over ons

  FAQ

  Privacy policy

  Voorwaarden

  BE SECURE

  Eekhoekstraat 82B
  9270 Laarne

  + 32 (0) 52 50 92 80

  info@be-secure.be

  BTW BE0662.866.920