Camerabewaking voor Bedrijven of woningen

Camerabewaking werkt op twee manieren. Als afschrikker van potentiële inbrekers werkt het vooral preventief, maar het kan ook soelaas en analyse bieden als een inbraak toch heeft plaatsgevonden. Vooral in combinatie met een alarmsysteem is het de perfecte veiligheidslaag voor uw woning of bedrijf.

BE SECURE zorgt voor de volledige installatie van uw camerabewaking: van bekabeling tot configuratie. Ook voor grote bedrijven bieden we complete VMS-oplossingen aan.

Om de juiste keuze te maken stellen we enkele vragen:

Waarom hebt u een camerasysteem nodig? Wat is het doel? Hoe gedetailleerd moeten de beelden zijn? Moet u naast gezichten ook nummerplaten kunnen onderscheiden? Hoelang wilt u de beelden bewaren? Hoe snel wilt u beelden kunnen opzoeken? Wilt u een vaste lens, varifocal lens of toch een inzoombare en/of beweegbare camera?

In ons aanbod

Genetec

Genetec is één van de grootste security beheersplatformen waaronder verschillende technologieën met betrekking tot veiligheid van uw bedrijf in kunnen worden ondergebracht. Deze technologieën zijn camerabewaking, toegangscontrole, branddetectie, intercom, inbraak en nog zoveel meer. Het softwaremodel van Genetec zorgt er voor dat er zo goed als oneindig veel mogelijkheden zijn naar integratie. Genetec is geschikt voor zowel kleine, middelgrote, grote tot corporate bedrijfsstructuren. Onze medewerkers bezitten de nodige competenties en erkenningen om een Genetec systeem van A tot Z uit te werken en te configureren naar jullie wensen en eisen.

Network Optix en Hanwha Wave

Wave en NX zijn 2 sterke en gebruiksvriendelijke videomanagement systemen (VMS) voor kleine en middelgrote bedrijven. Het beheer van dit systeem en het bekijken van beelden kan eenvoudig gebeuren via PC, Mac, tablet en smartphone. Deze platformen blinken uit in de zeer hoge snelheid aan welke beelden kunnen worden opgevraagd ten opzichte van andere VMS platformen in dezelfde prijscategorie.

Milestone

Milestone is het bekendste camerabewakingsplatform in Europa. Dit platform is dankzij zijn softwarestructuur geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen. Via dit platform zijn veel integraties naar andere systemen en technologieën mogelijk om dit als centraal beheersplatform te gebruiken.

Hanwha Samsung

Hanwha is het cameramerk dat vroeger bekend stond als Samsung. De camera’s van Hanwha bieden een uitstekende beeldkwaliteit die geschikt zijn voor zeer diverse omstandigheden voor binnen en buiten. Hanwha is NDAA approved en communiceert over het bekende Onvif protocol waardoor deze te integreren zijn op een zeer groot aantal platformen.

Axis

Axis is één van de wereldleiders op het gebied van ontwikkeling van camera’s voor camerabewaking en perimeterbewaking. Met een zeer divers gamma van professionele camera’s garanderen Axis camera’s steeds het meest gewenste camerabeeld.

Contact