Contacteer ons

Inbraakbeveiliging op maat in Lebbeke

Woont of werkt u in de regio Lebbeke en hebt u nood aan inbraakbeveiliging op maat? Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector en een echte passie voor alles wat met beveiliging te maken heeft, is BE SECURE de beveiligingsexpert die u zoekt.

inbraakbeveiliging laten plaatsen
beveiligingssysteem laten installeren

Voor particulieren en bedrijven

Elke situatie is anders. Het is dus belangrijk om eerst te kijken, te observeren en te analyse-ren. Beginnen doen we daarom bij BE SECURE altijd met een gedetailleerde risicoanalyse. Op basis daarvan werken we een beveiligingsconcept uit, volledig op maat van uw situatie. Hier-bij houden we rekening met de locatie, uw budget en persoonlijke wensen. Het resultaat? Dat is een combinatie van onder andere:

 • Bewegingsdetectoren
 • Magneetcontacten
 • Binnen- en buitensirenes
 • Rookmelders
 • Doormelding

Binnen ons assortiment alarmsystemen hebt u de keuze uit draadloze, bekabelde of hybride alarminstallaties. Een bekabeld alarmsysteem wordt voornamelijk gekozen bij een nieuwbouw of uit verzekeringsplichten. U kunt de bekabeling dan tijdig inplannen. Bij afgewerkte gebouwen wordt er vaak geopteerd voor draadloze alarmsystemen.

Naast inbraakbeveiliging kunt u bij BE SECURE aankloppen voor onder meer:

Uw beveiligingssysteem jaarlijks onderhouden is wettelijk verplicht. Met een jaarlijks preventief onderhoud bent u ook zeker dat al uw systemen scherp staan. Onze experts reinigen alle detectoren, vervangen de batterijen en testen elk onderdeel van uw beveiligingssysteem.

beveiliging inbraak Lebbeke

BE SECURE: uw specialist in inbraakbeveiliging

Wilt u inbraakbeveiliging laten installeren, volledig op maat van uw woning of bedrijf in de ruime regio rond Lebbeke? Neem dan contact op met BE SECURE. Wilt u een prijsofferte voor uw oplossing op maat? Bereken uw prijs aan de hand van onze tool.

beveiliging inbraak Lebbeke

Neem contact op met BE SECURE

  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  Ik ga akkoord met de gegevensverwerking
  Privacy voorkeuren
  Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.