processbewaking

Met onze geavanceerde optische en thermische camera’s, uitgerust met op maat gemaakte firmware en hardware, bieden we procesbewaking op een nieuw niveau. We leveren realtime informatie aan procesoperators, waardoor ze snel en nauwkeurig beslissingen kunnen nemen en processen kunnen optimaliseren.

Waarom processbewaking

Onze oplossingen stellen operators in staat om sneller, efficiënter, nauwkeuriger en veiliger te werken. Door optische beelden nauwkeurig te reproduceren en deze op afstand te presenteren met de juiste data, vermijden we dat operators regelmatig gevaarlijke omgevingen moeten betreden voor controles. We koppelen beelddata aan andere systemen zoals SCADA, PLC, BMS en ERP, waardoor automatisering mogelijk wordt en machineparameters en procesbeelden geëvalueerd kunnen worden in één overzichtelijk beeld.”

voorbeelden

 • Vroegtijdige continue thermische detectie op afval: Geen behoefte meer aan controle-rondes, waardoor het risico op aanrijdingen, blootstelling aan gevaarlijke stoffen of lawaai wordt vermeden. Bovendien zorgt dit voor constante monitoring.
 • Controle van kijkgaten in EX-zones: Door gebruik te maken van ATEX-camera’s met op maat gemaakte steunen, vermijden we verplaatsingen en subjectieve waarnemingen. Onze op maat gemaakte software elimineert subjectieve interpretaties en maakt rechtstreekse sturing mogelijk op basis van de geanalyseerde beeldgegevens.
 • Dankzij de integratie van ons videomanagementsysteem met een SCADAsysteem kunnen we processtappen in een videolijn identificeren, opnames starten en stoppen, en visueel machineparameterschermen overnemen.
 • Door koppelingen te maken met PLC’s kunnen we camera’s laten draaien en zoomen naar het desbetreffende proces, waardoor minder camera’s nodig zijn. We maximaliseren de privacy van operators door camera’s fysiek weg te draaien en ze niet stuurbaar te maken om misbruik te voorkomen.

 • We voorzien roestvrijstalen camera’s met perslucht en verlichting op moeilijk bereikbare en/of gevaarlijke plaatsen.
Ontvang gratis beveiligingsanalyse

Contacteer ons  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Informatie

  Vergund als onderneming voor alarm- en camerasystemen – BiZa 20 2135 04

  AANBOD

  Oplossingen

  Realisaties

  Merken

  Service

  MEER INFO

  Over ons

  FAQ

  Privacy policy

  Voorwaarden

  BE SECURE

  Eekhoekstraat 82B
  9270 Laarne

  + 32 (0) 52 50 92 80

  info@be-secure.be

  BTW BE0662.866.920