VEROLIFT

Verolift is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in liften en liftinstallaties. Ze bieden een breed scala aan liftoplossingen voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Het bedrijf staat bekend om zijn focus op kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Tijdens onze gesprekken merkten we dat deze aspecten terugkwamen bij hun zoektocht naar een beveiligingssysteem voor hun nieuwe pand in Sint-Martens-Latem. We konden de nodige voorbeelden en garanties voorleggen, waardoor ze ons als partner hebben gekozen.

Geïntegreerd inbraak- en toegangscontrolesysteem

Voor Verolift was het belangrijk om een volledig geïntegreerd systeem te hebben voor zowel toegangscontrole als inbraakdetectie. Daarom kozen we ervoor om SPC Vanderbilt voor te stellen. Dankzij dit systeem hebben ze één database met gebruikers die zowel bepaalde rechten hebben in het inbraakdetectiesysteem als toegangen in het toegangscontrolesysteem. We slaagden erin tal van automatisaties te programmeren voor het automatisch in- en uitschakelen van bepaalde inbraakzones, het verlenen van toegangen volgens bepaalde profielen en in bepaalde tijdzones.

Bijkomend hebben we dit pand uitgerust met een branddetectiesysteem volgens de normen NBN S 21-100-1 en NBN S 21-100-2. Dit systeem werd gekoppeld aan het inbraakpaneel en het geheel is doorverbonden aan een meldkamer.

We zorgden eveneens voor een performant camerasysteem van Hanwha Wave met moderne en kwalitatieve camera’s van Hanwha om het volledige gebouw en de omgeving in beeld te brengen. In hetzelfde platform heeft de klant toegang tot zijn andere vestigingen.

Waar staan we vandaag?

Aangezien het ging om een nieuw pand, moesten we samenwerken met meerdere derde partijen. Be Secure zorgt ook hier voor de nodige flexibiliteit. We weten namelijk dat zo’n project nooit volgens plan loopt. Door dan de nodige flexibiliteit te bieden en duidelijk te communiceren met de nodige derde partijen, ontzorgen we onze klant de nodige kopzorgen. Gebruikte merken:

  • SPC Vanderbilt voor inbraak en toegangscontrole
  • HID readers en keypads
  • Hanwha Wave Videomanagement systeem
  • Hanwha Camera’s
  • Inim Branddetectiesysteem
Contact