Toegangscontrole op maat voor bedrijven en particulieren

Met toegangscontrole kunt u de toegang tot bepaalde ruimtes, gebouwen of terreinen efficiënt regelen – vaak ook per persoon. Daarmee verhoogt u het beveiligingsniveau aanzienlijk, maar kunt u ook makkelijk nagaan wie op welk moment bepaalde plaatsen betreedt of verlaat. Gekoppeld aan een alarmsysteem is het een zeer efficiënt beveiligingssysteem en zorgt het voor controle en overzicht wanneer u het wilt. BE SECURE is uw partner voor toegangscontrole op maat.

Verschillende soorten toegangscontrole: van badges tot nummerplaatherkenning

Er bestaan grofweg twee grote implementaties van toegangscontrolesystemen. Enerzijds bestaan er eenvoudige, standalone systemen die op zichzelf werken. Vooral voor privéwoningen en kleine bedrijven zijn het de ideale controlepunten aan hekken, poorten, slagbomen of andere punten. Voor grotere bedrijven is een netwerk van controlepunten meer aangewezen. Zo’n systeem werkt meestal met een centrale computer, die u toelaat het hele netwerk te bedienen en monitoren. BE SECURE werkt met u de meest passende toegangscontrole op maat uit. Dat kan met badges, kaarten, klavieren of zelfs automatische nummerplaatherkenning – voor binnen en buiten, opbouw of inbouw.

Toegangscontrole op maat

Bent u op zoek naar een ervaren installateur voor toegangscontrole op maat? Of bent u op zoek naar camerabewaking, intercom of een bepaald type inbraakbeveiliging? Dan bent u bij BE SECURE aan het juiste adres. Met ruim 10 jaar ervaring in de securitysector kunt u rekenen op een waterdicht beveiligingssysteem op maat van uw behoeften. Dat doen we zowel voor particulieren als bedrijven. Bovendien kunt u bij ons rekenen op 24/7 topservice met stipte, kwaliteitsvolle interventiedienst na verkoop. Neem contact op voor een gratis offerte of meer informatie.

Contact