Contacteer ons

Beveiligingssysteem voor uw bedrijf nodig? BE SECURE staat voor u klaar

Beveiligingssysteem nodig voor uw bedrijf? Met een alarmsysteem op maat beschermt u uw bedrijf tegen inbraak, vandalisme, brand en andere gevaren. We werken met topmerken als AJAX, Vanderbilt en Risco: draadloos, bekabeld of een hybridesysteem – afhankelijk van de eigenschappen en timing. Kiezen voor BE SECURE, da’s kiezen voor vakmanschap, ervaring en kwaliteit op maat. Onze experts zoeken met u altijd naar de perfecte oplossing en geven gepast advies – ook na verkoop! Bij BE SECURE bent u veilig. Altijd.

alarmsysteem laten plaatsen
alarmsysteem op maat

Van eerste analyse tot 24/7 interventieservice

Alles begint met een diepgaande analyse: zowel van de locatie als van uw specifieke wensen en budget. Op basis daarvan werken we samen met u een beveiligingsconcept uit – uniek, want elke situatie is anders. Het resultaat daarvan is een alarmsysteem met bewegingssensoren, magneetcontacten, sirenes, rookmelders en andere detectoren.

Geeft u uw beveiligingssysteem graag een extra dimensie? Een meldkamer doet het op verschillende manieren:

 • Constante opvolging, 24/7
 • Directe doormelding aan uzelf en relevante hulpdiensten – de politie geeft immers voorrang aan meldingen van een meldkamer

In combinatie met camerabeveiliging hebt u trouwens nog een dubbele verificatie en kan de politie nog gerichter ingrijpen en analyseren.

alarmsysteem bedrijf

BE SECURE: uw partner voor alarmsystemen voor bedrijven

Bent u op zoek naar een waterdicht beveiligingssysteem voor uw winkel, kantoor of ander bedrijfspand? Bij ons kunt u terecht voor een stap-voor-stap begeleiding van eerste contact tot de installatie van uw systeem. Ook nadien geniet u van een topservice: onze meldkamer en ons interventieteam staan 24/7 paraat. Naast alarmsystemen bieden we nog andere beveiligingssystemen voor bedrijven: camerabewaking, toegangscontrole of specifieke inbraakbeveiliging. Meer info nodig? Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

alarmsysteem bedrijf

Neem contact op met BE SECURE

  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  Ik ga akkoord met de gegevensverwerking
  Privacy voorkeuren
  Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.