Contacteer ons

Inbraakbeveiliging op maat in Opwijk

Bent u op zoek naar inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijf in de buurt van Opwijk? De aanwezigheid van een deskundig alarmsysteem bij u thuis of op het werk, verkleint het risico op inbraak aanzienlijk. Met meer dan 10 jaar ervaring en een echte passie voor beveiliging is BE SECURE dé expert voor uw project.

inbraakbeveiliging laten plaatsen
beveiligingssysteem laten installeren

Beveiligingsoplossingen op maat

Tot ons productassortiment behoren enkele topmerken op het vlak van beveiligingssystemen. Ajax is een hedendaags draadloos inbraak- en branddetectiesysteem dat uw woning beschermt tegen brand en inbraak. Wilt u een uitgebreid systeem met enkele integraties? Dan zijn de centrales van Vanderbilt wellicht de beste oplossing om uw woning, winkel of bedrijf Of verkiest u toch een bedraad systeem zonder verdere integratie? Dan is Risco het ideale beveiligingssysteem voor u.

Daarnaast kunt u bij BE SECURE ook terecht voor:

Naast de installatie is het ook belangrijk dat uw alarmsystemen up-to-date zijn en aan de laatste normen voldoen. Daarom is een jaarlijks onderhoud ten zeerste aan te raden. Het is niet alleen wettelijk verplicht, het biedt u ook zekerheid dat uw beveiligingssysteem op punt staat. Wat houdt zo’n onderhoud allemaal in? We reinigen alle detectoren, vervangen de batterijen en testen elk onderdeel van uw beveiligingssysteem zorgvuldig.

BE SECURE biedt ook onderhoudscontracten op maat aan. Zo geniet u dag en nacht van snelle interventie, het hele jaar door. Interesse? Neem gerust contact op met ons en we helpen u zo snel mogelijk verder.

beveiliging inbraak Opwijk

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hebt u nood aan inbraakbeveiliging in Opwijk of omstreken? Interesse in onze beveiligingsoplossingen? Vraag vandaag nog uw vrijblijvende prijsofferte aan. Of hebt u nog vragen over een van onze diensten? Aarzel niet om BE SECURE te contacteren via het contactformulier of via telefoon op 052 50 92 80.

beveiliging inbraak Opwijk

Neem contact op met BE SECURE

    *Deze volgende velden zijn verplicht

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
    Privacy voorkeuren
    Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.