Contacteer ons

Installateur alarmsysteem nodig? BE SECURE staat voor u klaar

Een alarmsysteem beschermt wat of wie je dierbaar is. Zo’n installatie beschermt uw woning, kantoor, winkel of ander pand tegen brand, inbraak en andere gevaren. Met een goed alarmsysteem kunt u sneller ingrijpen bij noodgevallen, schrikt u potentiële inbrekers vroegtijdig af en hebt u meer controle. Bent u op zoek naar een ervaren alarmsysteem-installateur? Bij BE SECURE bent u aan het juiste adres.

alarmsysteem laten plaatsen
alarmsysteem op maat

Van glasbreukdetectie tot bewegingdetectoren

Alle alarmsystemen werken volgens hetzelfde principe: verschillende detectoren communiceren met elkaar via een centrale, waarna u een melding krijgt (bv. per telefoon of door een melding op uw smartphone) en een sirene al dan niet afgaat. De detectie kan op verschillende manieren gebeuren, elk met een specifieke sensor:

 • schoksensoren: registreert een poging tot inbraak nog voor die gebeurt
 • magneetcontacten: wanneer een raam of deur opengaat
 • glasbreukdetectoren: bij het inslaan van een raam
 • waterdetectoren: bij overstroming of andere lekkage
 • gasdetectoren: bij lekken van CO, CO2 of andere gassen
 • rook- en/of warmtedetectoren: bij rook of hitte ontstaan door brand of oververhitting
 • drukknop: werkt nadat de knop is ingedrukt en stuurt een signaal uit naar de alarmcentrale
 • bewegingsdetectoren: registreert beweging met ultrasone en/of infraroodgolven

In de praktijk is een alarminstallatie een samenstelling van verschillende types detectoren en sensoren. Daardoor geniet u van bescherming op verschillende vlakken. Zowel bedrade als draadloze alarminstallaties werken op die manier. Tegenwoordig bestaat er qua prestaties tussenbeide nog maar weinig verschil. Dankzij moderne technologie zijn beide systemen goed beschermd tegen storingen en sabotage. Draadloze systemen zijn bovendien vaak sneller te plaatsen, zijn flexibeler om aan te passen. Het feit dat u ze makkelijker kunt uitbreiden, maakt van een draadloos alarmsysteem nog voordeliger.

alarmsysteem installeren

BE SECURE: waterdichte alarminstallaties op maat

Op zoek naar een betrouwbare alarmsysteem-installateur? Of bent u op zoek naar camerabewaking, inbraakbeveiliging of toegangscontrole? BE SECURE volgt graag elk project op van concept tot installatie. Ook na verkoop bieden we u een uitstekende service – zo voelt u zich altijd veilig. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

alarmsysteem installeren

Neem contact op met BE SECURE

  *Deze volgende velden zijn verplicht

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  Ik ga akkoord met de gegevensverwerking
  Privacy voorkeuren
  Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.